Bestellen & Verzenden

Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig bij Maakjetaart.nl. Kijk rustig rond wat je leuk vindt. Zoek naar producten door de makkelijke zoekfunctie of zoek op merk. Je kunt producten toevoegen aan je winkelmandje door op de knop ‘bestellen’ te klikken.

Verzenden

Zodra het bedrag van je bestelling aan ons is overgemaakt proberen wij de bestelling dezelfde werkdag nog te verzenden. Wij verzenden al onze pakketten met Post NL waardoor u ook op zaterdag uw bestelling kunt ontvangen! Heeft u een spoedbestelling? Neem dan op de eerstvolgende werkdag contact op met de winkel (0229-504560) zodat wij uw pakket met voorrang kunnen behandelen.

Verzendkosten (Post NL)

– Verzendkosten binnen Nederland tot 23 kg: € 6,50
– Bestellingen boven de € 85,00 : uw pakket wordt binnen Nederland gratis verzonden tot een maximum van 25 kilo per pakket!

Verzend kosten naar België:

Pakket tot 25 kg: € 8,99 (verzekerd pakket)
Bij een bestelling boven € 120,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.
Wij verzenden geen briefpost naar België omdat deze vaak niet wordt bezorgd, dit risico willen wij niet dragen. Het is bovendien niet altijd voordeliger, voorbeeld: een brievenbus pakje tot 350g heeft een verzendtarief van € 7,75 en is voor eigen risico.

Brievenbus Post:

Alleen voor het verzenden van eetbare prints ‘binnen Nederland’ kunt u kiezen voor het briefpost tarief door de kortingscode ‘brievenbus’ in te voeren in het bestelproces. Briefpost wordt verzonden zonder track & trace code en is voor eigen risico. Denk je dat het artikel dat je wilt bestellen door de brievenbus past? Neem dan vòòr u een bestelling plaatst  telefonisch contact op met de winkel: 0229-504560. Een brievenbus pakje kost € 4,50 met een maximum van 2 kilo. Maximale afmeting brievenbus post: 25 x 37 x 3,2 cm.

Wanneer worden pakketten bezorgd:

Wij verzenden al onze producten met Post NL. Post NL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Bent u niet thuis, plak dan naar eigen inzicht een briefje op, gericht aan de bezorger, met het huisnummer waar het pakket kan worden afgegeven. Als het pakket niet kan worden afgeleverd dan wordt het pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Wanneer het Post NL na de tweede poging niet gelukt is het pakket bij u af te leveren, wordt het pakket bij een postkantoor in de buurt afgegeven waar u het kan ophalen met legitimatie.

 

Bestellingen gemaakt op vrijdag

Bestellingen met betaling die bij ons op vrijdag vóór 15.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden en kunnen onder voorbehoud op zaterdag worden bezorgd. Neem contact op met de winkel als het gaat om een spoedbestelling zodat wij u direct van dienst kunnen zijn.

Adresgegevens:
MaakjeTaart.NL
Lange Kerkstraat 9
1621 EG, Hoorn
0229-504560
Rekening nummer
IBAN: NL82RABO0170832554 BIC:RABONL2U

Betaalmethodes

U kunt bij Maakjetaart.nl kiezen uit onderstaande betaalmethodes:

– IDEAL Betaling
– Mastercard 
– Betaling vooraf doormiddel van bank overschrijving o.v.v. naam en ordernummer
– Contant, alleen mogelijk bij het direct afhalen in de winkel.

Alle productprijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

Nieuwe website

Beste klant, wij hebben een nieuwe website en daarom is het belangrijk om een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Team Maakjetaart.nl

0
No products in the cart.