Veelgestelde vragen

1. Wat is het email adres van Maakjetaart?

Ons email adres is maakjetaart@gmail.com. Wij beantwoorden emails van dinsdag-vrijdag, op zaterdag kunt u beter bellen

 

2. Wat kost het verzenden van een bestelling?

Wij berekenen € 6,50 voor verpakking, afhandeling en verzending, tot een maximum van 22 kg. Wij verzenden al onze producten met PostNL. Denkt u dat uw bestelling door de brievenbus kan? Dan kunt u “zelf’ contact met ons opnemen via telefoon nummer: 0229504560. Wij geven u dan instructies hoe u uw bestelling kunt afronden. Als u geen contact met ons opneemt maken wij zelf de beste keuze voor verzending, als wij denken dat brievenbus verzending het meest veilig is dan doen wij dat. Uw bestelling is wel verzekerd.

 

4. Mijn pakket is verzonden maar het is nog niet bezorgd. Wat nu?

98% van de pakketten worden de eerste bezorgdag na verzending afgeleverd. In enkele gevallen is het een dag later. Op de dag van verzending sturen wij een email waarin wij aangeven dat de bestelling is verzonden. In die e-mail staat aangegeven hoe je het pakket kunt traceren. Wanneer dat niet meer informatie oplevert, dan kun je contact opnemen met maakjetaart.nl-0229504560. Hoe sneller je contact opneemt, hoe meer wij voor je kunnen betekenen.

 

5. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Een bestelling wordt, zodra de betaling bij ons binnen is, zo snel mogelijk verstuurd. Dit betekent dat een bestelling die op een werkdag voor 15.00 uur besteld en betaald via Ideal, dezelfde dag nog wordt verzonden. Mocht er een artikel niet voorradig zijn waardoor wij uw bestelling niet geheel kunnen verzenden dan nemen wij contact op per telefoon of email. De status van je bestelling kun je via de toegestuurde Track & trace volgen. Zodra wij je bestelling versturen, krijg je hier via e-mail bericht over. Meestal wordt het pakket de volgende dag bij je bezorgd.

 

6. Wat is het adres van Maak je taart?

Lange Kerkstraat 9
1621 EG, Hoorn
T: 0229-504560
M: maakjetaart@gmail.com

 

7. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, het is al drie dagen geleden, wat is er aan de hand?

Neem direct contact op met Maakjetaart.nl via telefoon of email! Heeft u uw bestelling voor 12 uur geplaatst dan dient u uw bestelling de eerstvolgende werkdag te ontvangen. T: 0229-504560 E: info@maakjetaart.nl

 

8. Wat is het rekeningnummer van Maakjetaart.nl?

IBAN: NL82RABO0170832554 BIC: RABONL2U

Nieuwe website

Beste klant, wij hebben een nieuwe website en daarom is het belangrijk om een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Team Maakjetaart.nl

0
No products in the cart.